Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom Allt


Det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig,
men mina läppar är förseglade med hemligheter,
lögner och tysta överenskommelser.
Du är falsk trygghet likt allt annat som
borde göra ont, men för tillfället får mig att må bra.
Och jag vet att jag borde skämmas för att jag smusslar,
ljuger och fyller mina svarta hål med dig.
Jag är fylld med bilder av hur du trycker dina läppar
mot min hals och bryter löften om evig trohet, som om de vore luft.
Varenda blick är ett svek men jag svindlar bort statistiken
genom att blunda hårt, när mitt huvud fylls av het dimma.

Varmt vatten för att skålla min själ.
Kall luft för att rena mitt huvud från dig.
(Men känslan av dig kan jag inte tvätta bort.)





Fri vers av Jade Lee
Läst 751 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-12 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jade Lee
Jade Lee