inspirerad av "Romanska bågar"........  Grattis Tomas :-) 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av "Romanska bågar"........  Grattis Tomas :-) 




för

 

jag stod där också

förblindad grät jag glädje

med dig och orden




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 08:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
med en haiku dukar du borden
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP