Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

    Med ljusets hastighet passerar tankar förbi




Vänskapsmöten

 

 

 Flätade tankar i sömnlösheten

irrade runt bland upplopp och

krigshändelser

bland kärleksminnen

och vänskapsmöten

 

löste svåra korsord

och knycklade täcke

och gav kudden massage.

 

någon gång i gryning

försvann jag in i dimmorna

alltför sent hade jag gnafsat

en liten liten hörna.

 

"Du motionerar för lite"

sade rösten inom mej

Ja ja ja!

I morgon.

Kanske.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 10:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet om det
som kan kännas så väl igen
2011-10-08

  Vici
Rolig text med hög igenkänningsfaktor:-)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP