Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trångsund i månljus


skuggor

i skuggan av de klara färgerna
utom synhåll
för de upptagna
ett oanvänt frågetecken
inga svar
ett rop utom hörhåll
där mittemot




Fri vers av calidris
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 12:30



Bookmark and Share


  Rosen VIP
denna tilltalar mig, på något vis,
känns som något eller någon vill ta tag
för att nå fram...
gillas!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris