Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All jordens skönhet

Läppars rörelser i
morgonfuktig rodnad

all jordens skönhet
avdunstar

förs bort med vinden och
regnar ner
över din tunga

formar ord




Fri vers av calidris
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-26 18:07



Bookmark and Share


  Sunlight
mm smakar på dikten och andas in dess essens

Ljuvligt skaldat!
2012-02-21

  calidris
Möjligen vackert ord Huivi...men felstavat...jag ändrar till "v" istället, även om det kanske försämrar det hela...Tack!
2012-01-27

    ej medlem längre
andunstar..nytt vackert främmande ord för mig.

att jordens skönhet förs bort med vinden
och regnar ner över din tunga
formar ord.

ja. dina texter är såna som
viskar nya andetag.
mycket välformulerat..
2012-01-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert, både bild som ord
2012-01-26

    ej medlem längre
Den vackra bilden och dina sköra ord bildar ett vackert smycke!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris