Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ydrans ilief

Du talar…

Om vacker melm, glanskåpa och skedvicker,
om spalm som kvissmar och
arida våtmarker.

Om skogfälla ramyttring under
kenistamentet,
om almitas och månskära och
halna svanar som avländer .

Du beskriver…

Hur stöva och jemsglimt glansar
på ydrans ilief och hur
vupager dansar kvirem
med nolig elma.

Mellan orden talar tystnaden
all världens språk och
vi förstår varandra,

i ålsätra gryning.




Fri vers av calidris
Läst 467 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-18 16:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
härlig - och jag begriper inte ett barr :-)
2012-02-21

  Anoo Niskanen VIP
Snyggt!
2012-02-18

  /Isabel
Märklig och sällsamt vacker.
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Har du snuva?
2012-02-18

    ej medlem längre
jag förstår knappt ett enda
av orden, men de låter vackert..
2012-02-18

    ej medlem längre
vacker i sin egenart...som sommarord/matte
2012-02-18

  Casbah* VIP
alldeles egensinnigt underbar!!!!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris