Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

I tanken plockade jag upp ekollonet från marken.
Jag satte tillbaka det på grenen
och hösten stannade upp...




Fri vers av calidris
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-07 12:52



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
tycker om denna dikt o tanke...
2012-01-08

    Birgersdotter VIP
Väldigt klutig och fin..vackra foton har du..
2011-11-02

  Kristina Wallbing
Fin dikt! Och dina bilder är fantastiska. Är du fotografen?
2011-10-14

    ej medlem längre
mhm! det var riktigt kreativt.
och snyggt. och bra. och ja..
snälla höst, stanna upp.
2011-10-08

  cilax VIP
sällan har en bild passat dikten som här. Vackert
hoppas du stannar längre på sajten
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris