Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landsort


Framtida minnen

Jag tar på mig min nya kavaj och mina blankpolerade skor,
ger verkligheten en knuff i sidan
innan jag går ut,
för framtida minnens skull...




Fri vers av calidris
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 12:58



Bookmark and Share


  näsan
bild och text gifter sig
2012-01-19

    Lesley
En självklar förklaring till titeln som fångade mitt intresse :-)
2011-10-09

    ej medlem längre
bästa attityden!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris