Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magelungen i november


målsökande

frasandet av torra löv
stigen vindlar
målsökande
bakom varje krök
ett nytt universum
en promenad bort
hem
isblått omkring




Fri vers av calidris
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris