Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln vid din sida

En ängel
går vid din sida.
För dig varsamt rätt
med sina skyddande vingar.
Viskar visdomsord
i ditt öra när du sover.
Ger dig förmåga
att se stjärnglans
i din älskades ögon.
Tron på kärleken
och livet
och dig själv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-07 16:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-10-08

  Stjärnöga
En ljuvlig hyllning
till kärlekens
ängel :)
2011-10-08

  Rosen VIP
så mjuk och vacker lägger sig denna på mina läppar,
och skyddsänglar vid vår sida inger oss trygghet
2011-10-07

  Kungsfågeln
Vackert och nog är det väl så att vi alla har en skyddsängel.
2011-10-07

  Jakob Drakros
Så fint :)
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Ja det är vad vackert är.. :)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP