Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hågkomster

Glad i hågen föll jag framlänges
ned i det hål
ödet placerat för mina fötter.

Där fann jag små små fragment av hågkomster
utspridda
lysande som strålkastare i natten
och tvingade mig
stanna upp...




Fri vers av calidris
Läst 474 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2011-10-08 11:50



Bookmark and Share


    lory
underbart vackert...
2012-03-22

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra och värd sin stjärna.
2012-02-26

  Zelogath
Ibland känns ödet som en slump
Men visar sig sedan vara en plogad väg
En fyr i dimman
Lika överraskande det
Mycket bra, applåd!
2011-10-25

    ej medlem längre
tycker OM :)
2011-10-10

    BetweenTheLines
fin påminnelse, livet har tendensen göra sin reality check oannonserad-snygg kontrast med glad i hågen/hålet
2011-10-10

    ej medlem längre
Underbar liten text som jag sparar i mitt hjärta...länge.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris