Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens magi

Medan jag sitter här vid
min dator
lyser månen in i mitt rum.
Ett förtrollat ljus som
bildar en ljusbro
som jag vandrar uppför
i gnistrande stjärnors sällskap.
Mitt liv blir en underbar dikt
en lång följetong
Av dina lysande kärleksord
som du mer än en gång
viskat i mitt öra
Sagt de orden jag vill höra
som trollbinder mig
Som en månljusdrottning
en gnistrande mörk
månsmekande kväll.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-07 21:48



Bookmark and Share


  demonsson
Jag gillar det du skriver helt enkelt och månen härvid ger datorn och dig ljus och kraft... mvh demonsson
2011-11-03

  anits VIP
Så vackert skrivet
2011-10-08

  Jakob Drakros
Romantisk.
:-)
Underbart.
2011-10-08

  Stjärnöga
Så vackert du skriver
om en förtrollande
måne
och kärleken..

Underbar :)
2011-10-08

  Ninananonia VIP
:) Oj så vacker den är... månen...
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP