Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Ett styrelsebeslut
Emotionellt vaccinerat

Mötespunkt tolv
Just innan övriga frågor

det är vårt beslut
Att det är du som ska se
Ljuset försvinna i oroliga ögon

Papper
Skriftligt
En månad
enligt avtal
Arbetsbrist
Innan den sista
Arbetstagarens underskrift
30 dagar

Fyra timmar
Sju minuter
30 sekunder
kvar
Till sista arbetstimmen
Den sista denna månad

Då styrelsens beslut ska uttalas




Fri vers av Petterblå
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petterblå
Petterblå