Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från Al Areen Wildlife park, Bahrain.

Pst! Jag minns vad det stod på skylten som vår adjunkt Hans hade på sin dörr:
KUNNSKAP JER MACKT!




Makt och vanmakt (tema: makt + 100tecken)

Det är viktigt att din makt

inte blir min vanmakt

Men jag tar mig akt

att leva i takt

njuta livets prakt

 

--------------------------

Denna text är taggad makt och 100tecken




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 528 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-08 12:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
klokord i koncentrat
2011-10-08

  Ninananonia VIP
Bra skrivet... tankar som berör..
2011-10-08

    ej medlem längre
Så kloka ord!
2011-10-08

  anits VIP
Mycket klokt och viktigt skrivet
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Mycket bra
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)