Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld & Blått

Gult & Blått
Stolt byggnad
Stolt stiftelse

Har skaffat många arbetstillfällen
Har hjälpt många att komma ut
i arbetslivet
Andå skapas det hetsjakt
mot grundaren i diverse
undersökande journalistprogram

Jantelagen lever bland journalister

Ingen kan ta ifrån mig att det
första jag såg när jag för första
gången landade i Bejing och på
tåget in till staden såg ...

Byggnaden som syntes tydligast
från tåget var i blått och skriven
med gul text. Jag blev stolt och rörd
över att detta startades i Sverige.
Färgerna symboliserar den svenska flaggan

I ett land som måste lära sig att
glädjas åt andras framgångar






Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP