Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landsort


vägval

det sägs att man skall följa regnbågen
för att finna en skatt...
men åt vilket håll?




Fri vers av calidris
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-08 17:06



Bookmark and Share


  wildah
Den här gillar jag :-)
2011-10-14

  Cadena
Det måste nog vara inåt tror jag.
2011-10-08

  Yvonne Eriksdotter
hm....har aldrig tänkt så...inte konstigt att jag inte hittat skatten...:)
2011-10-08

  Rosen VIP
fyndigt textat...
vacker bild!
2011-10-08

    ej medlem längre
hahah.. ja, precis! ..det är det största problemet.
vilket håll?! .. haha.. underbar text..
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris