Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltigheten

Dagar i ett hopplock av göranden, gör gott, gör ont, gör ingen skillnad.

Löven faller stadigt i ett taktfullt tempo medan jag dansar taktlöst genom tillvaron. Tanklöst.

Mannen vid sidan är en antonym till kvinnan. Synonymt, särdelat

ointresse för det intressanta

målar förväntningarnas fasan på väggen för tidigt hörs

skalla från järnvägen utrop om avgång

in genom öppet fönstret kalla. De ohörda förslagen kallnar.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-08 19:44



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket bra
en skön rytm
2011-10-11

  Baystream
Ack jag gillar ditt språk :)
2011-10-11

  Celticgirl VIP
Precis så, känner mig jag idag!! Haha, väldigt bra beskrivning med andra ord!!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke