Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för vila

Sjung en vaggvisa
Låt höst och vinter vara
vårens skönhetssömn




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-08 22:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant haiku med - vår väntan - vårväntan...
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S