Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting är bara tills vidare......sen då.....


Tills vidare



Timmarna blir allt fler

men ändå inte

ingen början

inget slut

aldrig mer

det är ingen idé att dröja

att vänta

allting är tills vidare

utan gränser

utan löften

upplevelser som sedan

inte syns

_____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-09 12:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tillvaron är ett provisorium.
2011-10-09

  Gunnar Hilén VIP
Fin..men jag tror på dröjandet.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén