Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

    Liv...död.    Årstidernas växlingar




På liv uti vissnande snår.

Som sträckande händer mot skyn

De strävar mot himmelen opp

Med fötter i skogsrandens bryn

Det flammar i gyllenröd topp.

 

Det susar i grenverk och bark

det bådar om vinter och höst

De singlar så sakta mot mark

och värker i allemans bröst

 

Men höst är båd vila och ro

och tro på en kommande vår

som gläder och skänker oss tro

på liv uti  vissnande snår.

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 14:17



Bookmark and Share


  Anna*
Färggrant målande vackert och växlande! Gillar!
2011-10-10

  anits VIP
Vackert och målande
skrivet
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP