Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lofotens berg i solnedgång


Värt att föreviga

kameran söker av spektakulära vyer
efter någonting värt att
föreviga

...ser ingenting

jag lägger ner den i sin väska

...och hör ett klick




Fri vers av calidris
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-09 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klickat må
berättat något
om att just se
ingenting? ..
åh. fantastisk liten tankeställare..
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris