Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smultronvisslare


Förbifarten

En av alla transportsträckor
...påväg
minns inte vart

tanken var redan framme
...eller borta
minns inte

men idag...

såg jag både smultronvisslare
och svavelgul höfjäril
på min väg

och med sina vackra vingar
gav dom mig insikten
att...

livet levs i förbifarten...




Fri vers av calidris
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
livets levs i förbifarten..

är förbifarten nu? ..just då..
swosh..

vackert..
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris