Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsaga

Jag tänker på händer som vill komma nära.
Dina är varma
i minnet
av natten.
Med snö på fönsterbläcket.

När jag nubbar dig
och blir generad
för du har varit så
svår att nå.

Närhet och lakan
blandas i min mun
och jag vågar inte ens kyssa dig.
fast jag säkert skulle få.

Det är samma sak
även med bröst x 2
men jag är rädd
att väcka upp en vän som sover på en madrass brevid.

I tanken fri
men min säng
gav mig bara en fantasi
om att du och jag var ett
vi.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-01-11 02:41



Bookmark and Share


    Botox
Visst är det fantastiskt när man längtar och inte riktigt vet om man får. Du fångar det.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin