Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer presenten


Här kommer presenten

strax är den här



slitet papper

trötta ögon
hungriga magar



smuts på kinden

stress
stress
stress





50 papperslösa
på gatan





livs levande
barn




Fri vers av Nordlys
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 20:11



Bookmark and Share


  Nordlys
Som ni säkert anar jobbar jag med papperslösa.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys