Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken


ibland

alltid
ofta






har jag svårt
att koncentrera mig





tanken hoppar kråka
slår kullerbytta

hjular


flyger sedan bort
mot

morgongröten




ibland


alltid
ofta




Fri vers av Nordlys
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 20:19



Bookmark and Share


    Anneli A
Detta känns igen!:)
2011-11-06

  Ninananonia VIP
Gillar..
2011-10-10

  Ninananonia VIP
:)
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys