Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilla dig


Mellan rum


Det är i mellanrummen livet gömmer sig

andlöst viskande i tystnaden

Kan du känna den?

Verkligheten.


Där


mellan rummen


väntar den på dig!


Väntar på att du ska finna ro,

väntar på att du ska lyssna:


Åh, kom och sätt dig här, jag ber!

Vila i mitt skötes värma

Stilla dig och bli ett

med mig

i allt




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-10 12:50



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Första raden rätt förstådd är sann.
2011-10-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Låter som en vädjan, nästan ifrån Gud, men samtidigt en kärleksinbjudan ifrån en älskade..vackert./B
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus