Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I år blir det ingen älgjakt i Oman, UAE, Qatar, Bahrain, Kuwait eller Saudiarabien. Ännu oklart beträffande Jemen. :)
Bilden, som varken föreställer kamel eller älg, är från Al Ain, UAE.




Öknens älgjakt är inställd (100tecken, humor)

Öknens stora fel är -

att där finns bara kameler

Lämna hemma ditt älg-gevär

I öknen ger det bara besvär

 

-------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"
 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 576 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 15:03



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Det var en riktig älg-studsande dikt med kameldrill
Men kronan på verket tillhör nog inte älgen
Det blir när du knåpat halvdussinet till
Vem vet, kanske redan till helgen...?
2011-10-11

  anits VIP
Bra skrivet härlig text
2011-10-11

  Minkki VIP
snyggt skaldat om att sakna nordiska skogar ;)
2011-10-10

    Rolf Zandén
Det är nog så sant så där finns inga älgar så geväret är bara till besvär
2011-10-10

  Bibbi VIP
Kul.
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
ha ha ..så sant
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)