Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besvikelse över en förväntan som skulle vara annorlunda för längtans stund "det kan vara någon eller något"


Besvikelse

Ett rött vin
av finaste slaget
för en längtan
för smaken
men..
blev korkad




Fri vers av reza.hb
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 18:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt talande budskap.
2012-08-12

    lory
klar i sin budskap..stark också bravo
2012-01-12

  jacqueline VIP
Du har fångat mycket på dessa få rader. Snyggt komponerat!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb