Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris, då de stackars gässens situation och lidande aldrig kan framhävas nog.


långt ner i halsen

~~~

njutning för vissa
andras kväljande plåga

gåsleverpaté


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-11 10:48



Bookmark and Share


  To
Tack för allt ditt skrivande och bloggande.
2009-02-19

  To
Super bra skrivet. Får lite mera energi av att se att det är fler som reagerar starkt på denna grymhet.

Avsmak för mig med.

Vad kan jag mera göra än att be restauranger att inte stödja uppfödningen av gås/ank lever???

Tack för ditt inslag.

Är man framtivingad till livet måste man få bli respekterad.

Tack ingen!
2008-01-04

  Paulina LH VIP
Rejäl feltolkning av mig. Men fortfarande lika bra!
2006-01-14

  Paulina LH VIP
Rolig. Lekfull.
2006-01-12

  Daniel_78 VIP
lever är ju gott iallfall
jag sväljer mer än gärna
öppet svalj
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan