Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden gick

Tiden gick.

Jag undrade vart,

så jag följde efter.

 

Jag fick se mycket:

Övning

Inbillning

Utbildning

Förvåning

Urbanisering

Internationalisering

Datorisering

Försörjning

Sysselsättning

Förflyttning

Nedtrappning

Begravning

och så vidare...

 

Då slog det mig

att på hela resan

hade jag och  Tiden

inte åldrats

 

Vi bara börjar om

hela tiden

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-11 09:33



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig och intressant text
2011-10-11

  Minkki VIP
fin detalj med skiftet till presens på slutet!
2011-10-11

  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text :)
//Jenny
2011-10-11

    Birgersdotter VIP
spännade tanke..
2011-10-11

  Anna*
Intressant tanke och experiment =0)
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)