Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

   när det är tomt i idélådan




Gå i ide

 

Precis som naturen går till vila, när hösten kommer

säger min penna att den också vill gå i ide.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 16:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så kan det kännas ibland
det känns som, jag skulle vilja
gå i ide och börja vakna till när
våren återkommer
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP