Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig katt i Al Ain, Förenade Arabemiraten




Det är dags nu

Det är dags nu
Har varit dags länge
Men du kan inte längre värja dig

Som när en svulten hemmakatt
Är fast besluten
Att göra sig påmind

Eller när du kan se
Skylten med hjärtat
Som du drömt om
Ända sedan du satte dig
i bilen

 

Det är dags nu

Att söka svar

Lyfta på locket
Lyssna noga
Inåt

För att sedan
Agera
Utåt
Och inåt

 

Det är dags nu

Att ta ansvar
För helheten

Att ta ansvar
För den del av helheten
Som är du


Det är dags nu

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 371 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-11 22:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, nu igen.
Men hur väcka
de slumrande?
Calle
2011-10-12

    Maria Malm
Klokordat.Bilden på katten påminner mig om min sista katt, han var dock dubbelt så bred, en mycket egensinnig hankatt.
2011-10-12

    ADI Nehlin
kloka ord..tyckte om
2011-10-12

  Anna*
Visdomsord skrivna med kraft och det är sannerligen dags nu.

När jag ser bilden påminner den om katten i filmen om Smurfarna som vi såg i helgen!

Underbar bild!
2011-10-12

  Mr Lindemann VIP
jag kommer mig att tänka då jag läser raderna, att texten 'r bättre än det stora flertalet texter på denna sida. Det vill inte säga mycket i sig, men kan ge en fingervisning om(ger dig alltså inte fingret) kvalitèn på det övriga texterna.


Bra att den är enkel och rättfram i sitt språkbruk
2011-10-12

    ej medlem längre
tycker OM!
2011-10-12

  Ninananonia VIP
Mycket bra...
2011-10-12

  anits VIP
En mycket tänkvärd text, gillas
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)