Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Månen står högt på en blå himmel
Idag har löven dansat
Fallit från mina fingrar
Jag begraver mig i färger

Tänker på dig
Min tanke är du
Hur skuggan följer dina steg
Din blick
som för en sekund blir hela världen

Älskar dig
Min rädsla är du
Hur jag följer dig i dansen
tyst, omärkbar
för en sekund låter jag dig vara nära

Betraktar dig
Min längtan är du
Aldrig kan jag glömma
Musiken,
som för en sekund blev vårt universum

Månen står högt på en blå himmel
I natt skenar mina ord
Ut över taken
Väck mig ur dvalan






Fri vers av Lu
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lu