Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VARG SAKNAR SIN FLOCK

Som en varg söker sin flock
Måste kölden söka sina hål

Hål där bara vargens ylande gör
sig påmind av att någon lever

Lever i den grad att ögonen
är öppna och hjärtat slår

Slår mot den avgrund som
väntar oss alla

Alla som inte vågar säga något
Inte vågar göra något
Inte vågar ingripa

Ingripa mot inkräktare som
tar solen ifrån oss

Allt medan vargen ylar i fullmånen

Men midvinternatten måste ju också få leva




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP