Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara

 

 

väntan

under


tid


utfyllnad, liv

andas

hjärtslagen


strömmar varm vätska

sköljer


över den vita ytan


urval av ord


ännu stjärnor

ännu natt


stormar tystnaden



ännu du




Fri vers av in effigie VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 03:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP