Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober är en färgful presentation för hösten, en harmoni i klimatet som inspirerar själen...


Oktobersol

skiner på blå himmel
en lång skugga bildas
på stranden
en svag nordlig vind
kyler luften
liksom i en relation
färggranna skogen
ett kamouflage
för bakgrunden
solskenet värmer huden
får mig glömma stunden




Fri vers av reza.hb
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-10-13 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb