Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt tal med Gud om förtvilan,sorg,ilska,svek,hat!

Gud vem tror du är?!.

Jag ifrågsätter dig.

Gud.

Varför så mycket lidande.

Mitt skal som skyddar Mina inre känslor så hård & kall!.

Jag vill inte bli hård & tuff.

Jag vill visa mitt rätta jag, den jag är och alltid varit inte gömma mig bake
Mitt sköldpads skal.

Gud.

Varför tar du Dom som betyder mest,och sårar de som lever kvar I sorg & förtvilan.

Gud.

Jag vill ej lida mer.

Jag vill nå mitt livs paradis vara lycklig,känna,hopp,glädje,vilja igen.

Gud.

Allt jag begär är livs glädje igen sprida glädje,värme.






Fri vers av TShallow
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-10-13 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TShallow