Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser upp till dig!

Jag ser upp till dig.

Trots att du vänder ryggen mot mig!

Jag ser upp till dig.

Även om så tårar i mina skal döljas för dig!

Jag ser upp till dig.

Att jag kan sätta mitt männskliga värde på spel!

Jag ser upp till dig.

Även om så du lämnar mig!

Jag ser upp till dig.'

Vad du än gör i livet.

Jag ser upp till dig.

Trots att du inte är mitt kött och blod!

Jag ser upp till dig.

För att jag litar på dig.




Fri vers av TShallow
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TShallow