Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte för dig min lilla ängel.



Om inte för dig skulle sympati och medkänsla,ansvar existera i mitt sfär.

Om inte för dig skulle mitt mogna jag inte ens existera.

Om inte för dig skulle jag aldrig förstå vad innebörden med livet är.

Om inte för dig skulle jag aldrig förstå innebörden av vuxenliv/föräldrar.

Om inte för dig skulle jag aldrig se det lilla hjärtat slå i ultra ljudet, dem små micro sekunderna känns som en evighet.

Om inte för dig skulle jag fortfarande springa ifrån mitt vuxna som finns där i min omogna tänkande.

Om inte för dig skulle livet som kalla liv aldrig existerat som den är!

Du finns alltid hos mig hjärtat lilla, Pappa älskar dig mycket.

Jag och din store bror saknar dig så hjärtat lilla.

Hoppas du kan förlåta mitt omogna jag en dag mitt hjärta.

En abort kostade ditt liv.

Ett val jag aldrig appcepterat!

Jag älskar och saknar dig, jag kan ställa mig knän och skrika ut min ilska få ut mina krossade känslor som knäcker min i benet.

Förlåt mig min lilla ängel, Pappa älskar dig mycket.

En dag ses vi tillsammans men medans är det något jag måste dela med mig i livet. Och min lilla ängel finns i djupet av mitt hjärta!




Fri vers av TShallow
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TShallow