Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför fortsätter vi att längta
och värma varandras ögon
Som en osynlig magnet
drar våra sinnen oss
mot varandra i ett stjärnregn av känslor
tankar och värme.
Min tanke snubblar alltid på din tanke
på morgonkudden
Din värme värmer min mitt på dagen
På kvällen kramar alla hemliga ord varandra
Genom nätter och dagar
Måne och sol
I en hoppfull väntan på varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-13 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert...
2011-10-17

  Linda CH VIP
Mycket vacker!
2011-10-15

  Stjärnöga
Vacker..
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Underbar..ja..
2011-10-13

  Stjärnregn
Underbar!
2011-10-13

  anits VIP
vackra ord och en fin längtan
2011-10-13

    Ken Cassel
Ja, varför?
:)

Kramar!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP