Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Vad hände med all den musik som där fanns
som vi hörde och njöt av tillsammans?
Vad hände med glädjen och skratten som fanns
på festerna vi var på tillsammans?

Vad hände med spelen vi spelade en gång
som vi vann och förlorade tillsammans?
Vad hände med framtiden vi hade en gång
som vi skapade och raserade tillsammans?

Vad hände med barnet vi hade en gång
som vi lekte med och fostrade tillsammans?
Vad hände med barnet som snabbt växte upp
och som oss glömde bort under vägen?

Vad hände med de vänner vi hade en gång
som var där när de vår hjälp behövde?
Vad hände med blomman vi såg växa upp
som med kärlek vi vattnade tillsammans?

Vad hände med all den musik som där fanns?
Det är tyst och den hörs inte längre.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
igenkänning på hög nivå
berörande ord..
vad händer då något delat
bara går upp i rök..
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet