Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Om träsmak' av Gawain, inspirerade till kommentaren. Min kommentar håller sig nästan helt till sanningen, åminstone till cirka nio tiondelar. Den felande tiondelen är förstås ren lögn, som i de flesta riktigt goda historier. Han drack aldrig dålig sprit.


Kritik på en text (694) - Sådana drycker...?






Jag hade en gång en vän till en vän som var alkoholist.
Han var allt en riktig träskalle.
Men det konstiga med honom var att när han fått sig en eller annan sup, till slut förstås hela flaskan, så var han 'pratbar' och då berättade han den ena knasiga eller vilda historien efter den andra.
Till vardags var han visserligen bra på att arbeta, för han jobbade på televerket så jag döpte honom förstås genast till 'Telefon-Jack' eftersom han råkade heta just Jack.
Men till vardags var han alltså världens tråkmåns och sade han någonsin något så var det bara en massa snack om jobbet.
Han drack visst rena rävgiftet, åtminstone om man får tro min vän alkoholisten Sven.
Ballantine heter den sorten tror jag, men om det är värt namnet vet jag förstås inte.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 11:32



Bookmark and Share


  Nanna X
alltså min kommentar här nedan har som ni säkert förstår hamnat under fel text, den ska stå under texten Novell-I.D. vilket den också gör nu. lodjuret du får gärna ta bort både denna kommentaren och förra!
2011-11-06

  Nanna X
jag tror han skriver in sig som Björn Afzelius, efter att ha bett sin hädangångne polare om tillåtelse.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP