Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag kan sträcka ut fingarna och jag kan vidröra och jag känner ja det gör jag jag känner det som jag vill men inte vill och jag känner ja jag känner att jag lever


Det är klart att jag är döende.

Det är klart att jag är sjuk.

Men jag är frisk.

När jag fyller lungorna med luft
känns det så påtagligt
inte
cancer.

Det känns som att
jag inte kan andas.
Men det kan jag.

(Det borde varit jag.)




Fri vers av trasselsmuts
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts