Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma sekund som allt blir gult


Snopen, snuten, slut
som hur mattan din rycks undan, hur du halkar
innan sömnen
så du faller, faller, faller, tror du springer
under täcket deja vu – och du du du
hinner skugga dig i spegeln
springa livet Charlie Chaplin längs ett kindben
i samma sekund
som allt blir gult
och du står med byxorna nere, och du går
för att du skäms, för att du får
spänna ut en bröstkorg tills förvåningar släpper, så
snopen, snuten, som nånting du varit med om
som nånting du förbannat sedan
förut
som att du kommer i samma ögonblick, som
batterierna till massagestaven
bara tar slut.




Övriga genrer av Saga-Sofia
Läst 571 gånger
Publicerad 2006-01-11 20:25



Bookmark and Share


  Christer VIP
skön humor...lite tragiskt...och fart,fart,fart hela tiden. Texten släpper inte taget...det är galet och bra!
2006-01-11

  nicklas ekström
applåderar ... framförallt

Charlie Chaplin längs ett kindben

som vanligt är det vardagsrealism i kubik ... nä fan heller i fyra minst fyra dimensioner
fem
sju tolv tjuguen hundratre ...

som den där strängteorin
du vet ...
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia