Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med hälsning från Mozart


Förmågan att vara professionell/slash/modet att vara personlig




Anslaget fångar rummet

ur ett hörn
tar temat vid

och nästa, och nästa
och nästa


Tre är den magiska formeln
fyra gör vem som helst observant

vid fem minns ingen längre vad du säger


Sen är det bara att gå
varv på varv på varv

i din själ som uttrycker musik.








Fri vers av Saga-Sofia
Läst 1008 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-22 11:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, så här långt kommen har jag redan som glömt vad texten kan tänkas ha avhandlat, men jag vet jag läste den samt njöt hela vägen ner.
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia