Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Nj-utekatt i Al Ain, UAE




Min njutopi (100tecken)

Jag sitter på en njuteservering
nära njutgången,
Skriver ett njutkast på en servett
Njutekatten njuter!

 

-------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"
 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-16 17:19



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
låter som rena rama njutningen..tyckte om
2011-10-23

  anits VIP
Fyndigt skaldat
2011-10-17

  lisa"puzzle"svensson
finurlig :)
2011-10-16

  Eva Langrath VIP
Härligt njutigt skaldat och helt fritt från "njutånger"
2011-10-16

    ej medlem längre
Njut rejält, du som inte bor i Njutånger
2011-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Njutmärkt.
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)