Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkeologisk likgiltighet

vad gör man med
två liv?
det ena vackert
det andra onämnbart

vad gör man
när det onämnbara
gröper ur det vackra?

vad gör man
när ingen ork finns
att stoppa urgrävningarna




Fri vers av Pat
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 07:41



Bookmark and Share


  Anna*
Det är då man behöver en god vän som stoppar utgrävningarna och fyller igen hålet med guld och diamanter!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Pat