Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den grå famnen

Där är jag trygg
Där vet jag vem jag är
Smärtan och förvtivlan
är gamla kära kompisar
Vi har umgåtts mycket
Ett tag gled vi lite isär
men jag glömde er aldrig
och visste att ni alltid fanns
ett samtal bort.
Nu är vi bästisar igen.

Mitt älskade mörker
är utbytt mot en kyligare gråhet
som jag inte känner igen
Den är mer skrämmande
mer likgiltig och livlös
Mörkret gav mig styrka
Gråheten äter utav min ork.




Fri vers av Pat
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-12-08 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pat