Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vinter natt uppr i norr


vinter

jag vandrar på en stig som är upp trampad.
Jag vet inte hur många som har varit med och trampat upp den.
Jag vet inte hur många som brukar gå på den här stigen i vanliga fall.
Nu är det mörkt, men det är full måne.
Stjärnorna lyset alldelas klart, det är jätte vackert.
Man kan se norrskenet det är så vackert där det lyser på himlen
Träden är tunga från all snö som ligger på.
Det är vackert med snö, det är kalt men så vackert.
All snö som ligger på marken, men vill bara göra en snölykta, en snö ängel.

Det är kallt, man ser ångan när jag andas.
Det är säkert minusgrader, minst 5 minus.
Jag gå ensam i ett vinter paradis.
Mitt vinter paradis, det är vitt, det glittrar och det är minus vad kan bli bättre?!
Det är bara jag som vandra här, men det karnse finns några harar i skogen dom iakttar mig.




Fri vers av tove VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-01-12 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tove
tove VIP

Mina favoriter
Tårar