Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonluft

Morgonluften andas värme
i oktobers mitt
Naturen lever på gratistid
I vanliga fall brukar
snön redan vara här
Sjön ligger helt
spegelblank och stilla
i underbara färgtoner
En ensam svan glider
ljudlöst runt
liksom letar efter
efter sin andre hälft.
Vad har hänt?
svanar syns nästan alltid i par
Allt i en vacker lånad tid
Sommaren har hälsat på
hösten några dagar
och vi alla bara njuter.
Tids nog kommer snön!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-17 17:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så målande vackert, dina ord
blir till en underbar tavla
2011-10-17

    AA VIP
Vackert.....
2011-10-17

  Ninananonia VIP
ja.. den kommer ...
Vackra tankar..
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP